Restaurace franšíza na letišti
Nová generace technologicky zdatných spotřebitelů chce, aby jejich cestování začalo dříve, než nastoupí do letadla, a klíčovou součástí této zkušenosti je letiště Food&Buy. Počet pasažérů by se mohl do roku 2037 zdvojnásobit na 8,2 miliardy a v průměru 50% pasažérů bude jíst a pít na letištích (IATA).
Restaurace franšíza na letišti se skládá z nabídky kulinářský zážitek před odletem. A uspořádání útulného prostoru pro ochutnávku a nákup produktů a dárkových balíčků. Nejlepší kombinace pro úspěšné podnikání.
Je prokázáno, že velké luxusní skupiny Food & Beverage jsou stále více přítomny na letištích. Vytvořili jsme franšízu, která bude vystupovat z davu, protože je to specializovaná prodejna potravin a nápojů bez přímých konkurentů. Buďte první, kdo bude součástí tohoto stvoření.