Dnešní design hotelové restaurace je flexibilní, trendy prostory, kde se lidé mohou setkávat při jídle. Každý se rád stýká a jí venku. Dejte lidem zážitky, na které nezapomenou a budou se vracet pro další.
Koncept baru a restaurace TrufflEAT® je o setkávání lidí a vychutnávání si lahodné večeře připravené z jedinečných surovin, jako jsou čerstvé italské lanýže na velmi pohodlném místě. Je to nejlepší recept na dobrý obchod.
Stále častěji slyšíme o konceptu podnikání nebo franšíze, což není nic jiného než sňatek s viditelným modelem, který je již ve světě byznysu prověřen. Ekonomické oživení, kterého se dočkáme na celém světě, bude reprezentováno tím, co dělat, jak dělat a jaká lepší příležitost se naskytne, o to více je nutné neriskovat a myslet na to, že uděláme jednu nebo druhou věc jen proto, pak zjistíte, že po 2 letech nebyla volba nejlepší.
Upřesňujeme, že po více než 10 letech zkušeností v oboru a v segmentu trhu s velkou ziskovostí, kterou představují lanýže, které překonaly prestiž a luxus dříve představovaný kaviárem, zatímco lanýž představuje luxus, ale za vyšší cenu .
S více než 10 různými koncepty na různých místech a investicích vám umožňujeme dosáhnout vašeho projektu v co nejkratším čase čas a minimalizovat možnost.
Krásu resortu doplní franšíza TrufflEAT® barů a restaurací, která vás vezme na nezapomenutelnou cestu.
Zajistíme 360° podporu těm společnostem, které chtějí vytvořit a mít výjimečný koncept v rámci areálu.